header_gelejas

Campagne: download het actiepakket

Fietsstad 2022 is een verkiezing waar iedereen aan mee kan doen, en niet alleen door zelf de enquête in te vullen, maar ook door zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de campagne.

Jij bent de fietsexpert en we vragen je om voor 5 minuten de rol van jurylid aan te nemen. We horen graag hoe je de drukte op het fietspad ervaart, of kinderen veilig naar school kunnen fietsen en hoe je de fietsroute naar werk of de sportschool beleeft. Er zijn verschillende redenen waarom je prettig door je gemeente fietst en aspecten die nog wel wat aandacht kunnen gebruiken. Door de enquête in te vullen zorg je er samen met ons voor dat het fietsen voor iedereen nog veiliger en comfortabeler wordt. Je kan je ei kwijt én er wordt wat mee gedaan! Een win-win situatie, zeker omdat jij er toffe e-bike van Gazelle mee kan winnen 😉

Volg ons op sociale media

Het snelste blijf je op de hoogte door ons te volgen op social media. Op Twitter is ons account @fietsstad2022. Op Facebook volg je de Facebookpagina van de Fietsersbond.

Download het actiepakket

De actiepakketten kunnen niet meer worden gedownload omdat de campagne is afgelopen.

In dit digitale actiepakket vind je alles waarmee je effectief campagne kan voeren voor Fietsstad 2022. Denk aan teksten, printbare posters en filmpjes voor op sociale media. Je kunt hier binnenkort ook fysieke materialen bestellen. Er zijn ook actiepakketten voor gemeenten en Fietsersbond-vrijwilligers.