Speciaal welkom in Gelderland

Informatieavonden voor Fietsersbond Routeplanner

Speedpedelecplanner in de maak

fietsrouteplanner4.jpg

De Routeplanner van Fietsersbond is dankzij honderden vrijwilligers de beste planner van Nederland. Meehelpen? We zoeken altijd nieuwe mensen en nu speciaal in Gelderland voor de speedpedelecplanner.

Gelderland is de eerste provincie die naast routes voor driewielers, ligfietsen, racefietsen en gewone fietsen een speedpedelecplanner krijgt, zodat ook fietsers met een snelle E-bike hun route juist kunnen plannen. De Fietsersbond zoekt nu daarom extra vrijwilligers, zodat de planner actueel gehouden kan worden en verrijkt met extra kenmerken. Je hoeft hiervoor zelf geen speed-pedelec te hebben, iedereen kan helpen.

Meld je nu aan en kom naar een informatie-avond:
Donderdag 12-10-2017 – Arnhem, Molenplaats Parkzaal
Donderdag 19-10-2017 – Vorden, Kulturhus Vorden
Dinsdag 24-10-2017 – Ulft, DRU Cultuurfabriek
Zaterdag 28-10-2017 – Utrecht, Fietsersbond
Dinsdag 31-10-2017 – Apeldoorn, Denksportcentrum

Ben je al medewerker van de Routeplanner? Ook dan ben je van harte welkom om de laatste updates te horen!

Wie zoeken we?
De Fietsersbond zoekt voor de Routeplanner vrijwilligers die diverse gegevens in kaart brengen. Het werk is een combinatie van veldonderzoek en het invoeren in de computer. Je bent dus handig met computers, werkt secuur en houdt ervan om gestructureerd te werk te gaan. Je hoeft geen doorgewinterde fietser te zijn. Het bijzondere van dit werk is dat wat je aanpast, de dag erna al in de kaart zichtbaar is. Actueler dan dit kan haast niet. Je werkt vanuit huis, waardoor je flexibel bent in de indeling van je tijd.

Lees hier meer over het werk van de vrijwilligers:

illustratie speed pedelec

Lijkt het je ook leuk om je in te zetten voor het actueel houden van de Fietsersbond Routeplanner en te helpen bij het invoeren van nieuwe kenmerken? Dan ziet de Fietsersbond jouw aanmelding graag tegemoet!

Meer informatie voor (aankomende) vrijwilligers voor de Fietsersbond Routeplanner vind je hier. Om je aan te melden als vrijwilliger kan je hier klikken.

In oktober wordt een aantal informatieavonden georganiseerd in de provincie Gelderland, waar je op weg wordt geholpen bij het leren werken met het speciale programma. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging als je staat aangemeld als vrijwilliger.

Categorieën