01_Laka_KeyImage_Billboard – NL (5)

Een maand gratis fietsverzekering bij Laka

Laka is compleet anders: een collectief van optimisten die op elkaar én op elkaars fiets passen. Profiteer als lid van de Fietsersbond van een maand gratis fietsverzekering.

LAKA logo

Laka is een fietsverzekering die het net even anders doet. De verzekerden vormen samen een fietserscollectief, waardoor je alleen verzekeringspremie betaalt als een van de leden schade heeft. Dat zorgt voor een lage, flexibele premie met een van tevoren bepaald maximum. Heeft niemand schade, dan betaal je niets. Laka dekt onder meer diefstal en schade in binnen- en buitenland, verlies van je fiets door derden, schade bij sportevenementen en wedstrijden, heeft een thuisbrengservice en biedt vergoedingen voor alternatief vervoer. Je schade wordt behandeld door Laka’s team van fietsexperts en meestal afgehandeld binnen één dag. De verzekering is dagelijks opzegbaar en kent geen eigen risico voor fiets of accu.

Leden van de Fietsersbond krijgen een maand gratis fietsverzekering door de kortingscode FIETSERSBOND in te vullen op https://laka.co 

Vergeet alles wat je over verzekeringen weet. Ontdek onze collectieve verzekering. Het collectief is een groep enthousiaste fietsers, verbonden door een gemeenschappelijk belang, hun fietsen. Net als andere verzekeraars doen wij de nodige checks om frauduleuze claims te voorkomen en daarnaast is het in het belang van iedereen binnen het collectief om zo goed mogelijk met je fiets om te gaan.

Laka’s collectieve dekking houdt in dat de kosten van de claims in het collectief maandelijks worden verdeeld onder alle fietsers. Zijn er in een maand geen claims? Dan betaal jij (en de rest van het collectief) helemaal niets. Wel zo eerlijk.

Of je nu een bakfiets, e-bike, racefiets of stadsfiets hebt, ons collectief is er speciaal voor jou. Laka gelooft in samen. Onze collectieve fietsverzekering is nieuw, slim en anders dan anders.

01_Laka_KeyImage_Billboard – NL (5)