Landschap op Ameland

Volop genieten op Ameland

Bezoek het prachtige Waddeneiland Ameland. Je vindt hier leuke dorpjes, uitgestrekte stranden, hoge duinen en leuke musea.

Zonsondergang op Ameland

Je kunt er genieten van alle rust en ruimte en verschillende activiteiten ondernemen. Het maken van een robbentocht – waarbij je de zeehonden in hun natuurlijke omgeving gaat zien – is een echte aanrader, en reeds inbegrepen bij deze exclusieve lezersaanbieding. Tijdens je bezoek aan Ameland mag een bezoek aan de vuurtoren niet ontbreken. Dit markante bouwwerk is 55 meter hoog en behoort met een lichtsterkte van 4,5 miljoen kaars tot één van de sterkste ter wereld.

Voordeelaanbieding

Je verblijft bij het gemoedelijke Hotel-Brasserie de Walvisvaarder, gelegen in het centrum van Hollum. Dit dorp is naast Nes het drukstbezochte plaatsje van het eiland. De cafés en restaurants zijn goed bezocht en de sfeer van vroeger overheerst er. In het dorp staan vele monumentale commandeurswoningen, hieraan kunt u de welvaart van de 17e en de 18e eeuw terugzien. Niet voor niets is het aangezicht van het dorp beschermd dorpsgezicht.

  • Welkomstdrankje
  • 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • 1x heerlijk driegangendiner
  • Naar keuze: Robbentocht (ca. 2 uur) of High Tea
  • 1x borrelplank met warme en koude hapjes
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis WiFi & parkeren

Voordeelprijs: € 129,00 p.p.

 

Info en reserveren

Reserveer via: www.goedverblijf.nl/fietsersbond0423

Telefonisch 085 – 489 90 19 (ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur)

Reisnummer fietsersbond0423

Genoemde prijs is p.p. o.b.v 2 personen per standaardkamer, excl. verblijfsbelasting en € 9,50 reserveringskosten per boeking.

goedverblijf logo

Goedverblijf.nl biedt hotelarrangementen aan voor kortwegvakanties in Nederland, Duitsland & België. Naast de reguliere hotelaanbiedingen is er een scala aan fietsvakanties in Nederland, of net over de grens. U fietst van de ene accommodatie naar de andere. De routes o.b.v van het fietsknooppuntennetwerk voeren u langs de mooiste plekjes. Over uw bagage hoeft u zich geen zorgen te maken, deze wordt voor u vervoerd!

Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024.