Fietsen stallen in Utrecht

Office manager/ directiesecretaresse

Vanwege het vertrek van de huidige collega is de Fietsersbond per direct op zoek naar een nieuwe office manager / directiesecretaresse (24 uur per week)

Over de functie

Als office manager/directiesecretaresse ben je de spil van ons kantoor. Je ondersteunt het management team, het bestuur en de vereniging en bent de rots in de branding van onze medewerkers. Je bent een kei in agendabeheer, kunt snel en accuraat notuleren en weet alles van personeels- en arbozaken. Je kunt het hoofd koel houden bij drukte en je organiseert net zo makkelijk een werklunch voor de directeur als een ledendag voor tachtig personen. Onze ideale kandidaat is flexibel, oplossingsgericht, assertief en tactvol, kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie, is communicatief zeer vaardig en beschikt over een gezonde dosis humor.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring als office manager/directiesecretaresse
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring met personeelsadministratie, -beleid en andere HR-gerelateerde onderwerpen;
  • Ervaring als preventiemedewerker is een pre;
  • Gedegen kennis van Microsoft Office (met name Word, Excel, Outlook (agenda en e-mail) en PowerPoint.

Wat bieden we?

Een leuke baan bij een dynamische organisatie. De fiets wordt steeds populairder, en dat betekent dat er volop werk is voor de Fietsersbond. We bieden je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een enthousiast team vol toegewijde collega’s. De medewerkers van de Fietsersbond zijn allemaal professionals, maar de bedrijfscultuur is informeel. Ons kantoor ligt vlakbij station Utrecht Centraal. Uiteraard beschikt de Fietsersbond over een aantal voorzieningen voor de medewerkers die per fiets naar kantoor komen zoals een fietsenstalling, kleedruimte en douche.

Het startsalaris bij deze functie is maximaal € 3.140 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9 CAO Sociaal Werk). Daarnaast hebben we prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer en een fietsenplan. Je krijgt de beschikking over een mobiele telefoon en een laptop.

Het betreft in eerste instantie een jaarcontract voor 24 uur per week, met uitzicht op een vast contract.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan? Dan nodigen we je uit om op deze advertentie te reageren. Dat kan uiterlijk tot en met 1 augustus 2019. Stuur je schriftelijke motivatie en curriculum vitae in één bijlage per e-mail aan: sollicitatie@fietsersbond.nl (onder vermelding van vacature office manager / directiesecretaresse). Je kunt je sollicitatie richten aan Sjoerd Nap, hoofd Financiën en Bedrijfsvoering. Voor meer informatie over de functie kun je tijdens kantooruren bellen met 030-2918171.

De selectie vindt plaats tussen 2 augustus en 9 augustus. De eerste ronde sollicitatiegesprekken voeren we in verband met vakanties in de week van 2 september, de tweede ronde is in de week erna.

Iedereen fietst, dus nodigen we graag mensen met een migratieachtergrond uit om op deze vacature te reageren.

Geen acquisitie n.a.v. deze advertentie