eyewish header

Ledenvoordeel bij Eye Wish

Vanaf 2023 is Eye Wish Opticiens vriend van de Fietsersbond. Speciaal voor leden van de Fietsersbond biedt Eye Wish een bijzonder ledenvoordeel aan. Bij aankoop van een complete multifocale (zonne)bril geldt een korting van maar liefst € 200,-.

Eyewish

Scherp zicht tijdens het fietsen

Eye Wish Opticiens helpt mensen met premium eyewear en oogzorg expertise om zich zelfverzekerd te voelen en het beste uit zichzelf te halen. Met ruim 140 winkels is Eye Wish door heel Nederland te vinden. Eye Wish Opticiens is al meer dan 85 jaar toonaangevend als opticien in Nederland, ontstaan uit zelfstandige kwaliteitsopticiens. Om er zeker van te zijn dat je alles in het verkeer goed ziet, is het aan te raden regelmatig je ogen te laten testen en de juiste bril te kiezen.

Bijzonder ledenvoordeel

Speciaal voor de leden van de Fietsersbond biedt Eye Wish een bijzonder ledenvoordeel aan. Bij aankoop van een complete multifocale (zonne)bril geldt een korting van maar liefst € 200,-. Het gaat om een montuur met twee optische glazen, minimaal 1.6 kraswerend en ontspiegeld.
Bekijk hier alle voorwaarden voor dit fietsvoordeel. 

Deze aanbieding is geldig in alle Eye Wish winkels in Nederland en loopt zolang er een Fietsersbond lidmaatschap actief is.

 

Eyewish 3

Hoe werkt de actie?

De actie wordt in de winkel verrekend. Er zijn drie manieren waarop je als lid van de Fietsersbond van het voordeel van Eye Wish gebruik kan maken. Dit kan door 1 van het volgende in de winkel te kunnen tonen:

1. een editie van het magazine de Vogelvrije Fietser (jaar van uitgave 2023)
2. de Fietsersbond ledenvoordeelmail waarin wordt gecommuniceerd over de actie
3. een bevestigingsmail van je Fietsersbond lidmaatschap

Voordeel voor Fietsersbond leden

Ben je nog geen lid maar wil je wel profiteren van deze actie? Je bent al lid van de Fietsersbond vanaf € 2,75 per maand! Lid worden kan hier.

De Fietsersbond komt op voor de belangen van fietsers in Nederland en zet zich in voor meer en betere mogelijkheden om te fietsen. Fietsen moet niet alleen veilig, maar ook prettig en comfortabel zijn. De Fietsersbond heeft 32.000 leden, meer dan 2.000 vrijwilligers en 190 lokale afdelingen die actief werken aan betere fietsvoorzieningen. De Fietsersbond geeft voorlichting over fietsen en fietsproducten, komt op voor de belangen van fietsers in het verkeer en doet onderzoek naar veilig, snel en gezond fietsen.

We strijden onder andere voor veilige fietsroutes en kruisingen, beter onderhoud van fietspaden, meer en betere stallingmogelijkheden, goede fietsproducten en de aanpak van fietsdiefstal. De Fietsersbond Routeplanner helpt je bij het plannen van de allerbeste fietsroute volgens jouw wensen: rustig en groen of levendig en stads, recreatief of juist de allersnelste route, met of zonder veerponten. Je steunt ons met een lidmaatschap vanaf 2,75 per maand!